Liver rullar på

Om någon hade sagt till mig att mitt liv skulle se ut så här för något år sen så hade jag inte trott dem men samtidigt har jag börjat falla in någon sorts vardagslunk, livet rullar på och saker som skulle ha varit stora höjdpunkter för inte så länge sen börjar jag ta för givet.
Så jag får försöka nypa mig i armen och påminna mig själv att ta tillvara på nuet och njuta lite över min vardag, en vardag som skulle ha gjort unga mig grön avund. ;)

Som sagt livet rullar på och Musse verkar ha kommit till ro i sitt nya liv. Han har ju fått vila helt och hållet så han kan fokusera på att komma till ro. Planen är att han ska få börja om från början, så vi tänker skritta igång honom för hand, för att sedan introducera tömkörning igen för att slutligen rida in honom på nytt. Han är egentligen redan inriden, men vi tänker att vi tar det lugnt och mjukstartar hans nya liv som ridhäst.

Alva går på som vanligt, fina ponsan. Vi passade på att utnyttja solen i söndags och gav oss ut på en tömkörnings tur utanför paddocken, hon skötte sig klockrent.

 
 

Johanna Unhinged

Detta är jag, varken mer eller mindre och helt ocensurerat.

RSS 2.0